Arizona'daki Hükümet Araba Müzayedelerinin Arkasındaki Tüm İnanılmaz Sırlar




Makale Gövdesi:

Arizona, Scottsdale'de bazı önemli firmalar devlet araba müzayedeleri düzenliyor. Olaylar her zaman gerçekten başarılıdır; Arizona'da herhangi bir devlet otomobil müzayedesi için bir katılımcı önizleme günü de var. 600'den fazla muhteşem araba genellikle açık artırmaya çıkar, hızlı arabalar, eski arabalar; her parça özenle, mükemmel durumda, hasar görmeden hazırlanır. Bu müzayedeler 1970'den beri bir Amerikan geleneğidir.


ABD hükümetine ait ikinci el bir araç satın almak zor değildir. Arizona'daki devlet araba müzayedelerine basit bir şekilde katılabilirsiniz. Bir web sitesi, satılık araçların bir listesini, her müzayede için yer ve saatleri ve sürecin ayrıntılı açıklamasını sağlar. Satış temsilcileri, otomobil bayilerine hitap ediyor; potansiyel alıcıların Arizona'daki devlet araba müzayedelerinde satın almalarına yardımcı olacaklar. Satın alma kolay ve basittir; genellikle, Arizona'daki devlet araba müzayedelerinde açık artırma alıcı ücreti yoktur.


ABD Genel Hizmetler İdaresi, yeni araçlar satın alan ve bunları federal kurumlara kiralayan kurumdur. Araç, kiralama süresini tamamladığında, bir devlet otomobili açık artırması, otomobil bayisine veya genel halka satmayı ve devlet filosunu yenilemeyi mümkün kılıyor.


Arizona'daki devlet araba müzayedesinin en büyük avantajı, acentelerin tüm araçları birinci sınıf durumda teslim etmesidir. Arizona'daki devlet otomobil müzayedesinde sağlam bir üne sahiptir, işlemler şeffaf ve adildir. Arabalar satılırsa, alıcı teklif vermeden önce arabayı dikkatlice incelemelidir. Alıcı ayrıca Arizona sitesinde veya satışta devlet araba müzayedesinde bulunan Hüküm ve koşullar belgesini okumalı, anlamalı ve imzalamalıdır.


araba nasıl alınır

Arizona'daki devlet araba müzayedesinden ikinci el bir araba satın almak için bazı basit adımlar vardır. Her şeyden önce, müzayede web sitesini kullanarak evinize yakın bir müzayede bulun. Müzayedeye vardığınızda, satış için kaydolun ve lottaki arabaları bulmak için envanter listesini inceleyin. Teklif vermek için birkaç araba seçerek bir ön seçim yapın. Müzayede sırasında kazanma şansını artırmak için birkaç alternatife sahip olmak akıllıca olacaktır.


Alıcı eylem sürecinde yeniyse, en iyi çözüm, açık artırmacılardan teklif verme sırasında kendisine yardım etmelerini istemektir. Banka kartı, kredi kartı, banka çeki veya havale ile ödeme yapmak da akıllıca olacaktır. Satış temsilcisi her zaman hangi seçeneğin kabul edildiğini açıklayabilir.


Arizona'daki hükümet araba müzayedelerinde tüm arabalar temiz ve gitmeye hazır. ÇoÄŸunluk 2000 – 2001 araba modellerini içerir; baÅŸlıca avantajları düşük kilometre, popüler stiller ve renkler, olaÄŸanüstü durum, hidrolik direksiyon, elektrikli camlar, AM / FM kasetçalar, klima.


Arabalar, devlet kurumları tarafından sıradan kurslar için kullanılmıştır; askeri arabalar veya el konulan arabalar yok. Diğer bir avantaj ise fiyattır: Birçok araç toptan fiyatına satılmaktadır. Araçlar, müzayededen bir gün önce ve Arizona'daki devlet otomobil müzayedeleri sırasında incelemeye açıktır.