Calgary'deki Go Karts Hakkında Tüm İnanılmaz Sırlar


Makale Gövdesi:

Kendinizi Calgary'ye bir gezi yapmak üzere bulursanız ve bir go kart meraklısıysanız, Calgary'de birkaç farklı go kart seçeneği vardır. Calgary'de katılmak ve gezmek için pek çok şey var, ancak şehir ayrıca Calgary'de go kartlara katılmak için çok heyecan verici bir seçenek sunuyor. Ne yazık ki, yalnızca birkaç seçenek var ve gereksinimler bazen katı olabilir, ancak aynı zamanda çok iyi korunmuş, hasar görmemiş veya bitmemiş bir yerin resmini de çiziyor.


Calgary To Go Kart lokasyonları


Calgary'ye aşina değilseniz ve şehre uçakla geldiyseniz, şanslısınız çünkü Calgary işinde uluslararası havaalanına nispeten yakın olan en iyi go kartlardan biri var. Arka planda muhteşem Rocky Dağları'na sahip olan güzel bir kapalı pist, Calgary'nin sıcak noktasındaki go-kart'lara giderken gerçekten görebiliyorsunuz. Bu Go Kart Yarış pisti, Calgary'nin kuzeydoğusunda yer alır ve genellikle çok meşguldür, bu nedenle, gelip hayal kırıklığına uğramamak için rezervasyon yaptırmanız gerekip gerekmediğini görmek ve aramak en iyisidir.


Calgary'de go-kart keyfi yapabileceğiniz diğer bir yer, şehrin batısındaki Trans Canada Otoyolu üzerindeki şehrin eteklerindedir. Bu parkur sadece yaz aylarında açıktır ve Rocky Dağları'nın eşiğinde bulunur ve yaz aylarında inanılmaz derecede yoğundur. Calgary'deki kapalı go kartlardan biraz daha pahalıdır, ancak buna değer çünkü ortam nefes kesicidir ve Calgary'deki kapalı go kartlardan çok daha uzun parkurları vardır.


Calgary'de Go Karting İçin Kısıtlamalar


Calgary'deki go kartlarla ilgili inanılmaz miktarda evrak işi var, çünkü doğum belgenize, ehliyetinize ve diğer hassas kişisel bilgilerinize ihtiyaçları var gibi görünüyor. Calgary'deki kapalı go kartlar, ehliyetleri yoksa kendi tesislerinde bir go kart bile çalıştıramayacaklarına dair bir politikaya sahiptir, bu nedenle ülke dışındaysanız, aradığınızdan ve kısıtlamaların ne olacağını öğrendiğinizden emin olun. özel durumunuz için.


Calgary'de şehrin kenar mahallelerinde bulunan go kartlar, size açık hava ortamını daha yüksek bir maliyetle sunuyor ancak 14 yaş altı çocuklar dışında pek bir kısıtlaması da yok.