Amerikan Araba Müzayedelerinin Tüm Sırları




Makale Gövdesi:

Bu makale, Amerikan araba müzayedesini tartışacak, ipuçları, tavsiyeler, içgörüler ve araba müzayedelerindeki deneyimlerimiz sırasında öğrendiğimiz diğer şeyleri sunacak.


Her şeyden önce, istediğiniz araba müzayedesini bulduğunuzda, açıkçası bir Amerikan araba müzayedesi olacak, bu yüzden Amerika'daki bölgelerden birinde bulunan bir araba müzayedesi olacak. Bir test sürüşü döneminiz olacak, müzayedenin ilk aşaması olarak adlandırdığımız bu aşamada, şu anda müzayedede olan otomobilleri test sürüşüne davet edileceksiniz.


Gösterilen arabalardan birine teklif vermekle ilgileniyorsanız, arabanın gerçekte nasıl olduğunu öğrenme fırsatının şimdi olduğunu öneriyoruz. Sürmek istediğiniz arabayı seçtikten sonra, ehliyetinizin olduğunu varsayarak, ofise veya resepsiyona gidin; normalde her araba müzayedesinde araba anahtarlarını almak için bir ana yer vardır.


Amerikan araba müzayedesi sırasında, teklif veriyorsanız muhtemelen bilet numaralarını vereceksiniz ve sonra oturacaksınız. Bu aşamadan sonra, müzayedeye açık arabaların geçişini izleyeceksiniz. Bu muhtemelen müzayededeki en iyi aşamalardan biridir, arkanıza yaslanıp arabaların geçişini izleyeceksiniz, ancak her seferinde bir tane olacaklar.


Amerikan araba müzayedesinde arabalara teklif vermek


Bu, müzayedecinin baÅŸlayacağı tavuk, “Peki, teklif döngüsünü kim baÅŸlatacak, 800 $ 'dan baÅŸlayarak, herhangi bir teklif, buradan, insanlar teklif verecek, yapmazlarsa, müzayedeci yüz kadar elbise giyecek. DoÄŸru fiyat ile ilgilenen kiÅŸiler arasında bir denge oluÅŸana kadar, müzayedeci elinden gelenin en iyisini yapacaktır.


Arabayı veya arabaları kazanmak


Arabayı kazandıktan sonra size bir bilet numarası verilecek, ayrıca muhtemelen bir teklif verenden bir biletiniz olacak; ikisini de ana resepsiyona sunun. Daha sonra size bir ödeme yöntemi sunulacaktır. Arabanın tam bakiyesi, bir sonraki tam tutar olarak ödenecektir. Çoğu kişi kazandıkları araba için vize veya kredi kartı ile ödeme yapar, daha sonra kendilerine anahtarlar verilir ve o gün arabayı yanlarına almalarına izin verilir. Ancak kazandığınız her arabada kendi sigortanızdan siz sorumlu olacaksınız.