Maryland'de Güvenilir Bir Hyundai Araba Satıcısı Seçmek İçin 5 İpucu




Makale Gövdesi:

Yeni bir araba satın almak büyük bir yatırımdır. Yeni bir ev almak dışında, hayatınız boyunca yapacağınız en büyük satın alma olabilir. Bu nedenle, zor kazanılan paranızla ayrılmaya karar vermeden önce güvenilir bir maryland hyundai otomobil satıcısı ile iş yaptığınızdan emin olmalısınız.


Hepimiz hızlı konuşan ve bir enayi parasından daha hızlı ayıran karanlık araba satıcıları hakkındaki korku hikayelerini duyduk. İyi haber şu ki, azınlıklar ve çoğu araba satıcısı güvenilir ve dürüst. Maryland'de güvenilir bir hyundai otomobil bayisi bulmanıza yardımcı olacak birkaç ipucu


(1) ödevini yap


Araba satıcılarıyla konuşmaya başlamadan önce, onların neyle ilgili olduğunu bulmaya çalışın. Çevrimiçi araştırma yapın ve sicillerini, satış sonrası hizmetlerinin kalitesini ve itibarlarına ve güvenilirliklerine ışık tutacak diğer bilgileri kontrol edin.


Aynı zamanda, kendi zevkinize ve bütçenize göre isteyebileceğiniz hyundai türlerini sağlam bir şekilde kavramaya çalışın. Bu şekilde, maryland hyundai otomobil bayileriyle konuşmaya başladığınızda, istediğiniz otomobille ilgili satış konuşmasının doğru mu yoksa sadece bir sürü saçma sapan mı olduğunu anlayabilirsiniz. Bununla birlikte, bir satış elemanının size çevrimiçi gördüğünüzden daha yüksek bir fiyat teklif etmesi, onun bir dolandırıcı olduğu anlamına gelmediğini unutmayın. İyi bir kâr elde etmeye çalışmak, işlerinin sadece bir parçası.


(2) İçgüdülerinize Güvenin


Bazen hiçbir sebep olmadan güvenmediğiniz veya rahat olmadığınız bir satış elemanıyla karşılaşırsınız. Bu kötü hisler bir şey ifade ediyor. Belki de bilinçaltınız bu kişi hakkında yerinde olmayan bir şey fark etti ve size bir sinyal gönderiyor. Bu durumda, başka birini istemek daha iyi olur.


(3) Kalbinizi değil, kafanızı kullanın


Çoğu zaman, tüketicilerin hızlı konuşan, kalitesiz satıcılara düşmesinin en büyük nedeni, satın alma kararlarını rasyonel düşünceden ziyade duygu ve duygulara göre vermeleridir.


Araba almaya giden bir sürü psikoloji var. Görünüşüne, direksiyon simidinin elimizdeki hissine, koltukların vücudumuza baskı şekline veya belirli bir arabanın kişiliğimiz için mükemmel olduğu hissine hayran olabiliriz. Sadece doğru geliyor. Yeni bir araba hakkında böyle hissettiğinizde, iyi düşünün. Aksi takdirde, akıllı bir araba satıcısının sizi bu satın alma işlemine ikna etmesi kolay olacaktır.


(4) Müzakereler sırasında dikkatli olun


Müzakere aşamasına girdikten sonra çok dikkatli olun, çünkü kirli hilelerin çoğu burada başlar. Örneğin, bir satıcı size rakiplerinden 1.000$ daha ucuz bir araba teklif ettiğinde, sizin hakkınızda fikir sahibi olun, çünkü belgeleme ücreti veya taşıma ücreti gibi ödemeniz gereken bazı ek gizli masraflar olabilir veya Satıcı spor jantlar için sizden ücret almayı unutur. Bu eski bir hile. Bazen ayağa kalkıp, hayır, teşekkürler demeniz ve başka bir maryland hyundai otomobil satıcısı aramanız gerekir.


(5) Tam bir inceleme yapın


Son olarak, park yerinden ayrılmadan önce yeni hyundai'nizi tam olarak incelemeyi unutmayın. Çizikler, kusurlar veya diğer kusurları kontrol edin. Bu öğelerin onarımı, araba bayisiyle yaptığınız anlaşmada ele alınmalıdır. Emin olmak için öder.