En iyi performans yazılımıyla 'kendinizi ayarlayın'
Sözcük sayısı:


Bir Avrupa otomobiline sahip olmanın getirdiği basitlik, güvenlik ve konfordan ödün vermeden motorlarından maksimum güç elde etmek isteyen tutkulu sürücülerden biri misiniz? Artık tek seçeneğiniz var - büyük bir turbo yazılımı almak!


Şu anda piyasada çok sayıda var! Unitronic turbo yazılımı, çoğu Volkswagen, Audi, Porsche ve Volvo uygulaması için bir dizi donanım konfigürasyonunda gelir. Ayrıca tüm kurulumlar için programlar vardır: sokak/yol canavarlarından çeyrek mil canavarlarına kadar. Henüz mevcut olmayan belirli kurulumlar için ihtiyaçlarınıza göre uyarlanmış dyno ayarlı özel yazılımı seçebilirsiniz. Herhangi bir yazılımın özel kurulumunuza nasıl tepki vereceğini belirleyen birçok faktör vardır. Size bahsettiğim bu <a href="http://www.unitronic.ca/">turbo yazılımı</a>, en iyi performansı sağlamak için sürekli test eden ve veri kaydeden bir meraklı ağıyla birlikte şirket içinde geliştirilmiştir. sürülebilirlik. Bazı durumlarda, sürülebilirlik ve performansta en iyiyi sağlayan ücretsiz yazılım güncellemeleri yayınlanacaktır.


Bu özel yazılımın bağımsız motor yönetimine göre avantajı, orijinal üreticilerin tüm güvenlik sınırlarının ve işlevlerinin korunmasıdır. Motorların güç dağıtımını ve çıkışını yöneten parametreleri uygun şekilde değiştirerek, tüm iklimlerde orijinal çalıştırma ve sürüş özellikleri korunacaktır.


Performans yazılımı sürümü, aracınız için mevcut olan en sorunsuz ve en güvenilir güç kazanımlarını size sunar. Tüm programlar, size en fazla güvenilirliği sağlamak için tüm sürüş koşullarına göre hassas bir şekilde ayarlanmıştır. Profesyoneller, dinamometre test sonuçlarının aşırı basitleştirmeler olduğunu bilirler. Motor sadece tam gazda test edildiğinden hikayenin sadece bir kısmını anlatıyorlar. Bütün gün ayağın yere basıp araba kullanmazsın. Bu nedenle, günlük sürüş koşullarında ihtiyacınız olan gücü ve torku en üst düzeye çıkaracak bir performans yazılımına ihtiyacınız var. Unitronic performans yazılımı, koşulsuz 30 günlük para iade garantisi ile birlikte gelir. 30 günlük ödemesiz dönem, beklentilerinizin karşılanmasını sağlayacaktır. Herhangi bir nedenle memnun kalmazsanız, tam bir geri ödeme için satın aldığınız yere iade edebilirsiniz. Unitronics tamamen sizin sürüş memnuniyetiniz ile ilgilidir. Risksiz memnuniyet garantisi size tam bir gönül rahatlığı sağlar.


Ve bilmiyorsanız, geçen yıl Nisan ayında UNISetting yayınlandı. unitronic tarafından Bosch Motronic Me7 sistemi için geliştirilen bu kullanışlı uygulama, kullanıcının meraklıların özel kurulumunu geliştirmek için yerleşik ECM adaptasyon kanallarını değiştirmesine ve ayarlamasına olanak tanır - stoktan modifiyeye, ekime özel ince ayarlara ve daha büyük Enjektörler için ayarlamaya kadar uygun performans ve sürülebilirlik. Uygulama, aslında, herhangi bir <a href="http://www.unitronic.ca/uni/content/view/104/35/"> ile çalışmak için USB tabanlı bir arabirimdir (türünün ilk örneği!). Genel FTDI USB</a> İletişim arayüzü. Bu cihaz aslında ECM'nizde küçük ince ayarlar yapmak için USB VAG-COM Kablo Ver.A, B veya C'nizi kullanmanızı sağlar! Dikkat olmak! Bu harika aracı kullanmak için bir VAG-Com Kablosuna ihtiyacınız varsa, Orijinal Ross-Tech Vag-com Kablosunu aldığınızdan emin olun.


Bu nedenle, giriş sorumun yanıtı evet ise, düşünmeyi bırakın ve yazılımınızı bugün sipariş edin! Her zaman istediğin gücü elde et ve hisset! Şaşıracaksın! Günümüzün önde gelen yenilikçi <a href="http://www.unitronic.ca/uni/content/view/41/32/">OEM ECM alıcılarından</a> birinin ürünlerinin özel olarak tasarlandığına şüphe yoktur. size performans ve kalite açısından en iyisini sunmak için!