4x4 Kamyon Lastikleri - Büyük Çocuklar İçin


Makale Gövdesi:

Ne görmek istersin? Sanki tamamen toprak ve sudan oluşan bir kasırga tarafından yutulmuş gibi, kamyonunuzu çevreleyen çamurla her yöne dönerken bir orman ve kara kayması bulanıklığı kesinlikle zorlayıcı bir seçenektir. Ve bu doğru, bir seçenek olabilir. Ancak, ne yazık ki göz ardı edilemeyecek başka bir şey daha var. Bazen işe gitmen gerekir. Ve ofisiniz otoyolun oldukça dışında, az bilinen ve kapalı bir yoldan elverişli bir şekilde yer almıyorsa, o zaman aracınızın kullanımını ve sürülmesini birden fazla koşul altında düşünmeniz gerekebilir.


Her zaman göz alıcı değildir, ancak gerçek şu ki, 4x4 lastikleriniz muhtemelen makul derecede kuru, pürüzsüz yüzeylerde gidecektir. Ancak bu, hiçbir şeye hazır olamayacağınız anlamına gelmez. 4x4 ve onunla birlikte gelen 4x4 lastiklere sahip olmak için daha pratik amaçlar, yaşadığınız ve sürdüğünüz yere bağlı olarak kar veya çamur nedeniyle kaygan koşullar gibi şeylerdir. Ancak bu nedenle, 4x4'ünüzde olduğu gibi Tüm Arazi lastikleriyle her şeye sahip olabilirsiniz.


Gerçekten yoldan çıkmış gibi engebeli görünen gürültülü cadde sürüşü gibi çamurda veya arazi lastiklerinde sürüşün rahatsızlıklarını ve potansiyel olarak büyük ölçüde azaltılmış yakıt verimliliği gibi istenmeyen yönleri azaltabilirsiniz. Ancak yine de, 4x4 lastiklerinizden iyi bir çekiş ve yol tutuşu isteyeceğinizi bildiğinizde (veya daha da önemlisi bilmediğinizde) hazır olun. Adı her şeyi söylüyor, tüm arazilerin üstesinden gelebileceksiniz ve yine de 4x4'ünüzde farklı bir şey olmasını istemiyorsunuz.