Öğrenci Araç Kredisi



Makale Gövdesi:

Öğrenci kredileri diğer kredilerden farklıdır. Bir öğrenci olarak, bir risk olsanız bile kredi alma ihtimalinizin daha yüksek olduğunu göreceksiniz. İnternete girerseniz ve bir öğrenci araba kredisi ararsanız, hemen hemen her alacaklıdan bir teklif olacaktır. Tek sorun, öğrenciler yüksek risk olarak kabul edildikleri için yüksek faiz ödüyorlar. Sizden sadece yüksek bir faiz alınmayacak, ayrıca ücretler ve her şeyi ekleyerek öğrenciden faydalanacaklar. Öğrenci kredisi imzalarken izlemeniz gerekir, çünkü sadece karşılayamayacağınız bir faturayı ödemekle kalmaz, aynı zamanda kredi notunuzu da bozabilirsiniz.


Öğrenci taşıt kredisi söz konusu olduğunda, çoğu kredi verenden öğrenci olduğunuz gerçeğine dayanarak bir kredi çekebilir veya öğrenci kredilerinizi arabanızın finansmanına yardımcı olmak için kullanabilirsiniz. Öğrenci kredisi paranızı kullanarak bulabileceğiniz tek sorun, mezun olduktan altı ay sonra parayı geri ödemek zorunda kalmanızdır, ancak çok yüksek bir aylık ödeme ve faizle birlikte gelir.


Öğrenci kredilerinizi kullanmakla ilgili olan şey, parayı bir araba veya benzin için kullanmanın yasal olmasıdır, ancak bu parayı ve diğer kredilerinizi bir kerede geri ödemeniz gerekir. Öğrenci kredilerinizi bir arabayı finanse etmek için kullanırsanız, tüm borcunuzu tek bir ödemede birleştirdiğinizden emin olmanız gerekir, böylece aylık olarak ne ödediğiniz ve ne ödemediğiniz konusunda kafanız karışmaz.


Üniversite öğrencileri için en iyi seçenek, bir alacaklıya gidip öğrenci araba kredisi istemenizdir. Size yüksek faiz verecekler ama her ay ne ödeyeceğinizi ve sizden ne beklendiğini biliyorsunuz.


Sonunda beş yıllık bir kredi alabilirsiniz, ancak öğrenci paranızı ve hibelerinizi kullanırsanız, size yüksek faiz oranları verecek bir ipoteğe sahip olursunuz ve arabada ticaret yapmanız veya ödemeniz daha zor olabilir. Öğrenci araba krediniz için gittiğinizde, bir ortak imzacıya ihtiyacınız olacak. Krediyi ve arabayı endişelenmeden alabilmeniz için ailenizden birine imzalatmalısınız. Araştırmanızı yaparsanız, elinizdeki hedef olan uygun bir kredi ve makul bir faiz oranı bulabilmelisiniz.