Afrika Volvo S40 2.0 ile Tanışıyor


Makale Gövdesi:

Afrika otomobil pazarı, Volvo'nun en yeni giriş seviyesi modeli olan Volvo S40 2.0 ile yeni tanıştı. Volvo Cars'a göre, bu yeni araç, sahip olabilecekleri doğru araç türünü arayan pazardaki gençlerin ilgisini çekmek için tam olarak yaratıldı.


Afrika kıtasında sadece R215,000 fiyatıyla, çoğu genç alıcı için kesinlikle iyi bir satın alma olacaktır. Ve bu fiyat, Volvo S40 2.0 modeline, geçtiğimiz yıl 2005 yılında Güney Afrika Otomobil Gazetecileri Birliği tarafından oldukça büyük bir takdir kazandırdı. Ve paranın karşılığı, Otomobil'i verdiği organizasyon için çok büyük bir faktör olduğunu kanıtladı. o yıl için Yıl ödülü Volvo S40 2.0'a verildi.


Afrika otomobil pazarına giren Volvo'nun en yeni modeli, pazar için daha ilginç hale getirmek için değişikliklere maruz kaldı. Bu aracın parçaları için de harika bir yedek olacak bir Volvo V90 parçası paketi ile hazır gelmese de, bu aracın özellikleri oldukça dikkat çekici. Volvo S40 2.0, yağmur sensörü, sis farları, elektronik klima kontrol sistemi ve yol bilgisayarı gibi standart donanımlar sunuyor. Seyahat ederken eğlenceye ihtiyaç duyanlar, standart Performance ses sisteminden kesinlikle keyif alacaklardır. Çeşitli işlevler için kontrol düğmeleriyle noktalı direksiyon simidi de bulunabilir. Otomatik karartma özelliğine sahip dikiz aynası artık çok daha geniş olacak şekilde oluşturuldu.


Volvo, yolcuları ve sahipleri için doğru türde ve doğru miktarda güvenlik sağlamaya çok meyilli araçlarıyla tanınırken, Volvo S40 2.0, Kırbaç Koruma Sistemine veya WHIPS'e sahiptir. Ayrıca, yandan çarpmalar sırasında otomobilin yolcularını korumak için özel olarak tasarlanmış tam boy perde hava yastıkları da sunar.