15 Bin Doların Altındaki Uygun Fiyatlı Arabalar


Makale Gövdesi:

Yeni bir araba mı arıyorsunuz? Eğer öyleyseniz, 15.000 doların altında size sunulan birkaç model var. Burada 12 tanesinden bahsedilmektedir; Bu yaz daha sonra piyasaya sürülecek Nissan Versa'yı da dahil ederseniz on üç. Artan rekabet, bunu yeni bir araba satın almak için harika bir zaman haline getirdi, bu yüzden karşılaştırın, alışveriş yapın ve tasarruf edin!


<b>Chevrolet Kobalt</b> – 13.000$'ın altında bir MSRP ile bu Chevrolet modeli, ABD'de üretilen en düşük fiyatlı arabalardan biridir. Birkaç yeni araba modelinin bu kadar düşük fiyatlı olduÄŸunu fark ettiÄŸinizde rekabetçi bir fiyat. Kobalt fiyatı hala sizin için yeterince düşük deÄŸilse, Chevrolet ayrıca GM'nin Güney Koreli yan kuruluÅŸu Daewoo'dan ithal ettiÄŸi bir araç olan <b>Aveo</b>'yu da pazarlamaktadır. Aveo sadece 9890$'a satılıyor!


<b>Ford Focus</b> – Perakende satış fiyatı 13.990$ olan Focus, ABD'de "mavi oval" tarafından satılan en düşük fiyatlı araçtır. Sizin için yeterince ucuz deÄŸil mi? Focus'un ZX3 versiyonundaki özel teÅŸvikler fiyatı 3000$'a kadar düşürebilir!


<b>Honda Civic Coupe</b> – 15.000 doların altında bir Civic bulmak giderek zorlaşıyor. NedenmiÅŸ? Honda, Nissan Sentra ve Toyota Corolla ile rekabet edebilmek için yavaÅŸ yavaÅŸ Civic pazarını yukarı çekiyor. EndiÅŸelenmeyin, Honda, Civic'ten bile daha küçük [ve daha ucuz] bir otomobil piyasaya sürmek üzere: 12.000 $'lık <b>Fit</b> bu yıl Honda galerilerinde olacak!


<b>Hyundai Accent</b> ve <b>Hyundai Elantra</b> – Sırasında 15.000 doların altında satılan iki aracı Hyundai'ye bırakın. Sadece 12.455 $'dan baÅŸlayan Accent GLS, indirimli bodrumdur, ancak soyulmamıştır. Araç, dört tekerlek disk fren, 8 yöne ayarlanabilen sürücü koltuÄŸu ve ABS ile birlikte geliyor. Elantra pazarda biraz yükseldi ve Accent'ten yaklaşık 1300 $ daha fazla perakende satış yapıyor.


<b>Kia Rio</b> ve <b>Kia Spectra</b> – MSRP'si 11, 110 $ olarak listelenen Kia Rio, ABD'de satılan en düşük fiyatlı dört kapılı otomobildir. özellikler: altı hava yastığı, darbe emici direksiyon kolonu, ön ve arka buruÅŸma bölgeleri ve yan darbeli kapı kiriÅŸleri. Rio'dan daha iyi donanımlı ve daha büyük bir araba için Spectra'yı seçin.


<b>Saturn ION</b> – Tennessee'den gelen küçük arabanın temel modelleri ÅŸu anda 13.500$ civarında satılıyor, ancak GM, ION dahil olmak üzere birkaç yavaÅŸ satan arabayı hareket ettirmeye çalıştığı için bu fiyat yılın ilerleyen saatlerinde düşebilir.


<b>Toyota Corolla</b> – Her zaman rekabetçi olan Corolla'nın fiyatı 14,105 $'dır ve sektör liderleri tarafından piyasadaki tüm küçük otomobiller arasında en yüksek kaliteye sahip olarak kabul edilir. Daha düşük maliyetli bir model olan Echo'nun üretimi durduruldu, ancak yeni bir model olan <b>Yaris</b> bu yıl içinde piyasaya çıkacak ve yaklaşık 12.000 dolara perakende satış yapacak.


<b>Scion xA</b> ve <b>Scion xB</b> – Toyota'nın Nesil “Y” bölümü olan Scion tarafından satılan üç modelden ikisinin fiyatı 15.000 doların altında. xA 13.500 dolardan baÅŸlıyor ve xB bundan yaklaşık 1000 dolara satıyor.


Peki, yakında 15.000 doların altında ulaşım bulma günleri geride mi kalacak? Aksine, 2007'de Çin'den otomobil ithalatıyla birlikte, Chery ve Geely'den otomobillerin ABD galerilerinde yeni fiyatları 6600 $'a kadar düşürmesiyle <i>10.000$ altı</i> kategorisi yakında yeni bir hayata kavuşacak! Sonuç olarak, Ford, Dodge ve diğerleri, denizaşırı ülkelerde veya Meksika'da mevcut temel modellerden çok daha fazla satacak arabalar üretmenin ve ithal etmenin yollarını arıyorlar.