Jeep'inizin Performansını Artırmak İçin Satış Sonrası Yükseltmeler


Makale Gövdesi:

Ciddi off-road tutkunları, Jeep'lerinde çamur veya çizikler için endiÅŸelenmezler çünkü haftanın sonunda çok daha fazlası olacak. Onlar daha önce kimsenin gitmediÄŸi yerlere gitmek isteyen günümüz kaÅŸifleri ve maceracılarıdır. Genellikle o maÄŸaraları keÅŸfetmeye ya da ne kadar ileri gidebileceklerini görmek için o daÄŸa çıkmaya gidiyorlar. Öngörülemeyen arazilerde sürüş yaparken, off-road meraklısı “yapamam” kelimesini bilmez. Oraya arabayla gidemezsiniz, o dere yatağını geçemezsiniz veya o daÄŸa arabayla çıkamazsınız. Bunların hepsi meydan okuma olarak duyulur. Off-roader ÅŸimdi istiyor, hayır, bu engeli aÅŸmanın bir yolunu bulmalı.


Bu zorlukların üstesinden gelmek için, tipik ciddi arazi Jeeper'ı, optimum kaya tarama, iz bırakma kabiliyetine ulaşmalarına yardımcı olan satış sonrası performans parçaları ekleyerek Jeep'lerini geliştirmek istiyor. Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee veya Liberty olsun, her model için özel satış sonrası iz performans bileşenleri özel olarak yapılır. Motor performansını, araç kullanımını, yerden yüksekliği ve iz rahatlığını iyileştirmek için aksesuarlar hazır.


Beygir gücünü artırmak için çok sayıda satış sonrası yükseltme mevcuttur. Yüksek akışlı hava giriş sistemleri, motora giden hava akışını artırır. Bu, motorunuzun daha kolay nefes almasını sağlar. Hava filtresi, sanal sınırsız hava akışı sağlamak ve yine de yalnızca ek güç sağlamakla kalmayıp aynı zamanda motorun ömrünü uzatmaya yardımcı olan toz ve döküntü havasını filtrelemek için tasarlanmıştır. Bilgisayar çipleri ve programlayıcı kutuları, size Jeep'inizin gücünü optimize etme yeteneği vererek beygir gücünü ve/veya benzin tüketimini artırmak üzere tasarlanmıştır. Bu programcılar, Jeep'inizi daha fazla dönme kuvveti (tork) alacak şekilde ayarlamanıza veya daha hızlı hızlanmaya izin vermek için Jeep'inizin sınırını özelleştirmenize olanak tanır. Yüksek performanslı egzoz sistemleri sadece gürültü yapmak için kurulmaz. Jeep'inizin egzoz akışını arttırır, geri basıncı azaltır, bu da daha fazla güç üretmeye yardımcı olur ve evet, Jeep'iniz de daha derin, daha kötü bir kükremeye sahip olacaktır.


Süspansiyonlu kaldırma kitleri, Jeep'inizin yol tutuşunu ve yerden yüksekliğini artırır. Daha uzun süspansiyon bileşenleri takarsınız (daha yüksek kaldırma yayları ve daha uzun geri tepme şokları). Bu sistemler kaldırma, daha iyi artikülasyon, daha iyi arazi kullanımı sağlar ve daha büyük lastiklere izin verir; tüm bunlar daha iyi arazi çekişi ve yol tutuşu için.


Poliüretan bağlantılar ve burçlar daha iyi performans ve uzun süreli aşınma sağlar. Poliüretan transmisyon takozları, aşınmış kauçuk fabrika takozlarının yerini alır ve bu da, aktarma organlarında sert vites değiştirmeye ve eğikliğe neden olabilir. Bu kauçuk fabrikası bağlantılarının yeni poliüretan bağlantılarla değiştirilmesi, sisteme yüksek düzeyde güç talepleri yerleştirirken kırılmayı da azaltacaktır. Poliüretan burçlar, Jeep'inizin yol tutuşunu ve hissini iyileştirir ve daha sıkı bir sürüş sağlamak için belirli bir esnekliği korurken gövdeye ve kabine gerekli sertliği sağlar.


Yerleşik bir hava sistemi, 4x4 meraklıları için yol kenarı rahatlığı sunar. Engebeli arazide manevra yaparken maksimum çekiş için patika sürücülerinin lastiklerini havalandırması yaygın bir uygulamadır. Araç içi havaya sahip olmak, Jeep sürücüsünün lastikleri havalandırmasını çok daha kolaylaştırır, böylece Jeep'leri arazi gezisinden şehre dönerken asfalt yollarda düzgün performans gösterir.


Üst düzey performanslı Jeep alternatörleri, patikalardaki elektrik sistemiyle ilgili üst düzey talepleri karşılamak üzere tasarlanmıştır. Jeep'inizin sistemi için gereken güce sahip olmanızı sağlarlar.


Yukarıda bahsedilen bu özel arazi bileşenleri, Jeep sahiplerine parkurlardan gelen özel talepleri karşılamak için sunulan üst düzey parçalardan sadece birkaçıdır. Bu bileşenler ve Jeep'inizin performansını en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış diğer bileşenler hakkında daha fazla bilgi edinmek için Jeep uzmanınızla iletişime geçin.