Hava Kompresörleri - Hava Kompresörleri İçin Faydalı Eklentiler


Makale Gövdesi:

Diyelim ki sonunda maÄŸazaya gittiniz ve bir hava kompresörüne yatırım yaptınız. Hava kompresörlerinin ne kadar harika olduÄŸunu ve ev geliÅŸtirme için ne kadar yararlı olduklarını duydunuz ve “Yapılacaklar” listenizdeki tüm ev onarımlarında bir kompresörün kullanışlı olacağına karar verdiniz. Ancak, onu eve getirdiÄŸinizde, onunla ne yapacağınızı biliyor musunuz? Basınçlı hava tankınızı tam olarak nasıl kullanmayı planlıyorsunuz? Belki de çeÅŸitli kullanışlı ataÅŸmanlardan biri, ev onarımlarınıza baÅŸlamak için ihtiyacınız olan ÅŸey olacaktır.


İlk olarak, hızlı bağlantı kuplörlerine ve bir şişirme kitine yatırım yapın. Satın aldığınız herhangi bir alet, hava hortumuna bağlanmak için kuplörlere ihtiyaç duyacaktır ve çocuğunuzun bisiklet lastiği patlarsa veya yeni bilardo oyuncağını şişirmek için can atıyorsa, şişirme kitlerini aldığınıza memnun olacaksınız.


Arabanızın tekerlek yuvasındaki inatçı kirleri temizlemek için hiç uğraştınız mı veya bir mobilya parçasındaki tüm tozu ve örümcek ağlarını zahmetle silmeye çalıştınız mı? Eğer öyleyse, yatırım yapmanız gereken şey bir blo-gun. Blo-gun için bulduğunuz tüm kullanımlara şaşıracaksınız. Sadece asla açıkta kalan ete doğrultmadığınızdan emin olun.


Bir çivi tabancası, asla açıkta kalan ete işaret etmeyen başka bir eklentidir; Bununla birlikte, bir çekiçle vurarak enerjiyi boşa harcamaktan yorulduysanız, işi hava kompresörünüzün sizin için yapmasına izin verin ve bir çivi tabancasına yatırım yapın. Evdeki işleri daha hızlı ve daha kolay yapmak için havalı çekiç veya havalı matkap da kullanabilirsiniz.


Havalı zımba, çivi tabancasına çok benzeyen enerji tasarrufu sağlayan bir ataşmandır ve zımbalamak için bulabileceklerinize şaşıracaksınız. Belki de çatınızın yeniden shingling'e ihtiyacı var? Ağır hizmet tipi bir hava zımbalayıcı, aradığınız zaman kazandıran kolaylık olabilir.


Arabalar üzerinde çalışmayı seviyorsanız, bir havalı cırcırlı anahtar veya darbeli anahtar işinizi çok daha kolaylaştırabilir.


Otomobillerde gövde çalışması yapmasanız bile, havalı zımpara ve kumlama makinesi kullanışlı olabilecek ataşmanlardır. Evinizi yeniden boyarken eski boya parçalarını zahmetli bir şekilde kazımak yerine, havalı zımpara veya kumlama makinesi ile zamandan ve kolunuzdan tasarruf edebilirsiniz.


Evinizi gerçekten boyamaya başladığınızda, bir boya tabancası, çalışma sürenizi yarıya indirmek ve işçiliğinizin kalitesini artırmak için ihtiyacınız olan şey olabilir.


Yukarıda bahsedilen örneklerden de anlaşılacağı gibi, hava kompresörleri, birkaç kullanışlı ataşmana yatırım yaparsanız size zaman ve enerji kazandırabileceklerini fark ettiğinizde çok daha az göz korkutucu ve çok daha umut verici görünmeye başlar.


Hurda rezervasyonu için mükemmel olan yapışkan dağıtıcılar vardır. Bu yapışkan dağıtıcılar, yapışkan kareler, çizgiler veya noktalar dağıtır. Her türlü karalama defteri ihtiyacı için bir yapışkan dağıtıcı bulabilirsiniz.


Parşömen, yapıştırıcılar söz konusu olduğunda oldukça zor olan bir kağıt türüdür. Parşömen görülebildiği için, onu bir şeye yapıştırırken dikkatli olmanız gerekir. Uygun yapıştırıcıyı kullanmazsanız, yapıştırıcıyı parşömen üzerinden görebileceksiniz ve bu çekici değil. Sadece parşömen ile kullanım için yapılmış bir yapıştırıcı arayın ve bu özel kağıdı kolaylıkla kullanabileceksiniz ve nihai ürün de güzel görünecek.


Bir sayfaya boyut eklemek istiyorsanız, açılır noktalar veya bant kullanabilirsiniz. Bu yapıştırıcı çeşitli boyut ve şekillerde gelir ve normal yapıştırıcılardan daha kalındır. Pop-noktaları kullandığınızda, düğmeler veya başka süslemeler ekleyebilirsiniz ve bunlar sayfanızda öne çıkacaktır. Bu, albümlerinize ilgi katmanın harika bir yoludur.


Ayrıca, belirli not defteri ihtiyaçları için çalışan sıvı yapıştırıcılar ve macunlar da vardır. Kağıdı kağıda yapıştırırken, metali kağıda yapıştırdığınızdan farklı bir yapıştırıcı isteyeceksiniz.


Bazen sıcak tutkal türü bir yapıştırıcıya ihtiyacınız olabilir. Bu tür yapıştırıcı genellikle çubuk şeklindedir ve bir yapıştırıcı tabancasına sığar. Not defterinize şerit veya başka lifler eklemek istediğinizde sıcak tutkal iyidir.


Gördüğünüz gibi hurda rezervasyon ile ilgilendiğinizde ihtiyaç duyabileceğiniz birçok yapıştırıcı var.