Tüm Sürücü Ehliyetleri Eşit Oluşturulmadı


Makale Gövdesi:

Her gün yaklaşık 1000 kişi Florida'ya taşınıyor. Bu, yerel DMV ofislerinde birçok yeni sürücünün ortaya çıktığı anlamına geliyor. Ancak, eyalet dışı ehliyetiniz, nereden taşındığınıza bağlı olarak, birincil kimlik olarak sayılmayabilir ve Florida, daha katı kimlik gereksinimleri uygulayacaktır.


Halihazırda bir Sürücü Belgeniz var - Florida tarafından tanındı

Florida'nın birincil kimlik biçimi olarak tanıdığı başka bir ABD eyaletinden bir sürücü belgeniz varsa, o zaman Florida ehliyetinizi almak oldukça basit olabilir. En büyük zorluk doğru kimliği sağlamaktır. ABD eyaletlerinin çoğundan alınan sürücü ehliyeti Florida tarafından birincil kimlik kaynağı olarak kabul edilmektedir.


Sosyal güvenlik kartı, evlilik cüzdanı, hayat sigortası poliçesi veya doğum belgesi gibi ikincil bir kimlik belgesi eşlik etmelidir. Florida DMV tarafından kabul edilen ikincil belgelerin tam listesine bakın.


Daha Fazla Kimlik Gerekli

Sürücü belgeniz aşağıdaki 20 ABD eyaletinden birine aitse, yalnızca ikincil bir kimlik formu olarak kabul edilebilir.


Alaska

Connecticut

Hawaii

Illinois

Hindistan

Iowa

Michigan

Minnesota

Nebraska

New Jersey

kuzey Carolina

Oregon

Rodos Adası

Tennessee

Teksas

Utah

vermont

Virjinya

Washington

Wisconsin


Kimlik gereksinimleriniz daha katıdır - birincil kimlik biçimi olarak aşağıdaki belgelerden birini sağlamanız gerekir:


Orijinal veya onaylı Amerika Birleşik Devletleri doğum belgesi

Geçerli Amerika Birleşik Devletleri pasaportu

Vatandaşlık belgesi


DoÄŸru KimliÄŸi Getirin

Kabul edilebilir bir kimlik getirememek, insanların Florida ehliyetlerini alamamasının en yaygın nedenidir. Ve acı verebilir. Önce bekleyecek, bekleyecek ve bekleyecek - sonra kimliğinizi sunacaksınız. Gerekli belgeleriniz yoksa eve gidin.

 

Sosyal Güvenlik Numaranızı bilin

ABD Vatandaşlarının geçerli bir Sosyal Güvenlik numarası sağlamaları gerekmektedir.


Askıya Alınmış Sürücü Belgeleri Hayır Gitmez

Eyalet dışı sürücü belgeniz askıya alınırsa, size bir Florida sürücü belgesi verilmeden önce askıya alma işlemini temizlemelisiniz.


Randevu Al

Florida DMV ziyaretinizi hızlandırmak için randevu alın. Tüm süreç çevrimiçi olarak yapılabilir. Randevu almak için yapmak istediğiniz randevu türünü belirteceksiniz - bu durumda Eyalet Dışı Lisansı Florida'ya Dönüştür, ardından DMV'yi ziyaret etmek istediğiniz Florida İlçesini seçeceksiniz.