Römork Hitch Kapakları Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey


Makale Gövdesi:

Çoğunuz muhtemelen römork bağlantıları hakkında bir şeyler biliyorsunuzdur, ancak diğerleri için bu hakkında hiçbir fikriniz olmayabilir, bu yüzden burada biraz açıklayacağım. Birçok araç, römork, karavan veya tekne gibi diğer araçları çekme özelliğine sahiptir. Bu öğeleri araca takmak için bir römork bağlantısına veya çeki demirine ihtiyacınız vardır. Birden fazla askı tipi vardır ancak en yaygın olanı top tipi askıdır. Bunlar doğrudan araca kaynaklanmıştır ve üzerlerinde top benzeri yuvarlak bir metal parçası bulunmasıyla ünlüdür.


Askıdaki top çıkarılabilir, ancak parçaları keskin, tehlikeli metal parçaları olan alıcının gerçek işleyişini kapatmak için orada. Topun üstte olmadığı durumlarda, bu kancalar aracın arkasında dolaşan insanlara zarar verebilir ve bu nedenle hayati bir gereklilik olmadıkça topu çıkarmak kötü bir fikirdir. Kapak açık değilse, çalışmalar yollardan gelen genel kirlerle de kaplanabilir ve bu da treylerin iyi bir temizlik yapılmadan takılmasını önleyebilir.


Daha önce de belirtildiği gibi, top, en yaygın bağlantı kapağı türüdür. Ancak, bu en heyecan verici tasarım değil ve bu yüzden birileri özelleştirilmiş ve kişisel askı kapakları fikrini ortaya attı. Şimdi neredeyse kesinlikle sizi bireysel olarak temsil eden bir bağlantı kapağı bulabilirsiniz, ancak bulamıyorsanız, üzerinde seçtiğiniz tasarımla sizin için özel olarak yapacak çok sayıda yer var.


Birçok küçük işletme sahibi, şirket ayrıntılarına bağlantı kapağında sahiptir. Bu harika bir fikir çünkü araçlarını başkalarının göreceği bir yere sürdüklerinde veya park ettiklerinde onlara ücretsiz reklam sağlıyor. Bir aksama kapağı için başka bir ortak tema, spor takımları veya kolejlerdir. Bağlılığınızı göstermek hiç bu kadar kolay olmamıştı ve sıkı hayranlar, kolayca bulunabilen çok sayıda tampon çıkartmasına bir aksama kapağı ekleyebilir.


Harley Davidson logosu gibi koleksiyonluk ve ikonik tasarımlar da popüler seçeneklerdir. Ayrıca Scooby Doo, Superman gibi ikonik karakterleri veya herhangi bir sayıda Disney karakterini otostop kapaklarında bulabilirsiniz. Birçoğu, belki de inançlarıyla ilgili bir mesajı iletmek veya ülkenin silahlı kuvvetlerine destek sunmak veya sörf veya kaykay gibi hobilerini dünyaya göstermek için otostoplarını kullanır.


İnternet, benzersiz ve bireysel bağlantı kapakları bulmanın harika bir yoludur. Arama motorları bu ürünleri satan çok sayıda site sunar ve mükemmel tasarımı aramak için saatler harcayabilirsiniz. Bağlantı kapaklarını bulmak için kullandığım bir web sitesi www.hitchadvice.info, çünkü tek bir yerde çok sayıda tasarım var ve kategorilere ayrılıyorlar, bu da arama alanınızı biraz daraltmayı kolaylaştırıyor. Bu ürünlerin fiyatları da çok makul ve harika müşteri hizmetleri seçenekleri de sunuyorlar.