2 Yönlü Araba Alarmları: Geleceğin Dalgası
Sözcük sayısı:



Makale Gövdesi:

2 yönlü araba, otomobil koruma sistemlerini geleceğe taşıyan alarmlardır. Bir araba alarmı, artık araç işgal edildiğinde yüksek bir zil sesinden çok daha fazlasıdır. 2 yönlü bir araba alarmı, alarm etkinleştirildiğinde artık sizi çağrı cihazı aracılığıyla uzaktan bilgilendirebilir. Ayrıca arabayı uzaktan çalıştırma ve kontrol etme yeteneği sağlarlar. Bu özel alarmlar, sizin için arabayı sürmek dışında neredeyse her şeyi yapabilir!


Genellikle FM radyo dalgalarını kullanan teknoloji, hırsızlık faaliyetinin gerçek zamanlı olarak bildirilmesinin bazı araç sahiplerini kanunsuz hale getirebileceği gerçeğinden dolayı bazı kolluk kuvvetleri tarafından onaylanmamaktadır. Devam eden bir hırsızlığa müdahale etme yeteneğine sahip olmak vatandaş güvenliğinde bir takas olarak görülüyor. Bununla birlikte, kapı kilitleri ve bagaj açma dahil olmak üzere 2 yönlü araç alarmlarıyla birlikte sunulan uzaktan eylem seçenekleri, bazı araç sahiplerinin bir hırsızlığı 2.500 fite kadar uzaktan raydan çıkarmasına olanak sağlamıştır.


Birçok 2 yönlü alarm üreticisi, çalıntı araçların kurtarılmasında değerli bir araç olan GPS sistemlerini alarm ünitelerine yerleştirir. Çalınan bir aracın yerini takip etme ve yerini belirleme yeteneği, birçok araç sahibinin arabalarıyla yeniden bir araya gelmesine yardımcı oldu. Bununla birlikte, sinyaller yalnızca görüş hattı mümkün olduğunda çalıştığından, bu 2 yönlü araba alarmları tarafından kullanılan uydu teknolojisi kusursuz olmaktan uzaktır. Yer altı park tesisleri de dahil olmak üzere katı nesneler tarafından engellenebilirler. Yine de, otomobil hırsızlığıyla mücadelede büyük bir ilerleme.


Bu güvenlik önlemlerinin ötesinde, bazı modern 2 yönlü araba alarm modelleri, sahiplerine oldukça çekici konfor özellikleri sunmaktadır. Aracı uzaktan çalıştırırken ve klima kontrolünü devreye alırken aracınızı kilitli tutabildiğinizi hayal edin. Aracın sıcaklığı düzenlenene kadar sıcakta veya soğukta bekleme günleri, bu fevkalade kullanıcı dostu seçeneklerle geçmişte kalabilir! Daha fazla bilgi için Araba Alarm Sistemleri hakkında http://www.bestcaralarmreviews.com/Car_Alarm_Systems/ adresine bakın.


Bu 2 yönlü araba alarmlarının inanılmaz ilerlemelerine rağmen, bir aracı orijinal yeteneklerinin ötesine yükseltemeyeceklerini belirtmek gerekir. Örneğin, otomatik kapı kilitleri veya bagaj açmaları olmayan bir araca takıldığında, alarm sisteminden bağımsız olarak bu özellikler çalışmayacaktır. Ek olarak, çoğu 2 yönlü araba alarmı, kesinlikle otomatik şanzımanlı araçlarla çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Standart bir iletim uzaktan başlatılamaz, çünkü iletimin başlayabilmesi için manuel olarak devre dışı bırakılması gerekir. Bu nedenle, aracınızın 2 yönlü bir araba alarm sisteminin birçok avantajını üstlenecek donanıma sahip olduğundan emin olun ve ardından bu uzay çağı aygıtının keyfini çıkarın!