Doğru Radar Dedektörünü Satın Almak İçin 3 İpucu
,Hız Limiti



Makale Gövdesi:

Şu anda piyasada birçok radar dedektörü var. Her biri tek bir en iyi özelliğe sahip olduğunu iddia ediyor. Bazıları en uzun mesafeden tespit ederken, diğerleri en fazla radar bandını tespit ettiğini iddia ediyor. Diğerleri en yüksek doğruluk derecesine sahip olduğunu iddia eder ve radar silahının mesafesini ve yönünü söyleyebilir.


Piyasadaki tüm bu farklı özellikler arasında hangisi size uygun? Hangi model radar dedektörü satın almalısınız? Eyaletinizde gerçekten işe yarayacağını nereden biliyorsunuz? Eyaletinizde yasal mı? Bu ve diğer acil sorular sıklıkla sorulur. İşte doğru radar dedektörünü satın aldığınızı bilmenin 3 yolu.


1. Durumunuz için doğru bantları algılar.


Bazı eyaletler farklı tipte radar silahları kullanır ve radar dedektörünüz onların sinyallerini alamazsa, bunun bir faydası olmaz. X, K, Ka, POP3 K, POP3 Ka, Laser, vb. Gibi çok sayıda farklı radar tabancası grubu vardır.


Öncelikle eyaletlerinizin hangi bantları kullandığını bulmanız gerekir. O zaman bu bantları alabilecek bir radar dedektörü bulmanız gerekiyor. Her radar dedektörü her bandı yakalayamaz.


2. Ä°stediÄŸiniz modeli bulun.


İnternette şimdiye kadar yapılmış neredeyse tüm radar dedektörleri için yüzlerce, hatta binlerce inceleme var. Artık hangi bantları tespit etmeniz gerektiğini bildiğinize göre, doğru fiyat ve özellik karışımını bulmanız gerekiyor. Bazı insanlar bir radar dedektörü için 500 dolar ödemeye aldırmaz, bazıları ise 100 doların altında ödeme yapmak ister. Açıkçası, ne kadar çok harcarsanız, o kadar fazla özellik elde edersiniz. Harcadığınız miktar genellikle radar dedektörünüzün algılayabileceği menzili belirleyecektir.


Farklı radar dedektör modellerini karşılaştırmanıza izin verecek birçok farklı web sitesi vardır. İhtiyaçlarınız için doğru modeli bulduktan sonra doğru fiyatı bulun. Bu genellikle birkaç karşılaştırma sitesine gitmeyi ve bu radar dedektörü modelini aramayı içerir.


3. Satın alma işleminizi yapın ve kurun.


Bazı radar dedektör kurulumları, radar dedektörünüzü çakmak soketinize takmak kadar basittir. Diğerleri daha karmaşıktır ve arabanız veya kamyonunuz boyunca kabloların çalıştırılması gerekir. Ürünün karmaşıklığına ve bilginize bağlı olarak, radar dedektörünüzü profesyonel olarak kurmanız gerekebilir veya gerekmeyebilir. Bir radar dedektörü takmak için harika bir yer, bir araba ses mağazasıdır. Bu dükkanlar, arabalar boyunca kablo döşeme konusunda deneyimlidir ve muhtemelen birçok radar dedektörü kurmuştur.


Radar dedektörlerinin bazı eyaletlerde yasa dışı olduğunu unutmayın, bir radar dedektörü satın almadan ve kurmadan önce yerel kolluk kuvvetlerine danışmalısınız.


Bir radar dedektörü sizi radar silahlarına karşı yenilmez yapmaz ve bilet alamayacağınız anlamına gelmez. Her zaman hız sınırına uymalısınız.