Güvenli Bir Araç Nakliye İşlemi Sağlamak İçin 3 İpucu
nal araba nakliye



Makale Gövdesi:

Dünyanın giderek daha fazla küreselleşmesiyle birlikte, otomobil nakliye şirketlerinin motosikletten kamyonlara, kamyonlara vb. her türlü aracı sevk etme işlerinde bir artış oldu. Çevrimiçi otomobil satışları ve otomobil müzayedeleri de talebin artmasına katkıda bulundu. araba nakliye hizmetleri.


Sonuç olarak, bugün aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli araba nakliye şirketleri var. Ama arabanıza uygun bir araba nakliye hizmeti seçme konusunda nasıl bir yol izliyorsunuz? İşte akılda tutulması gereken birkaç ipucu.


1. Kapalı veya Kapalı


Nakliye sırasında aracınızın bir konteynere kapatılması gerekip gerekmediğine karar vermeniz gerekecektir. Genellikle kapalı konteynerler daha pahalıdır ancak avantajı, aracınızın nakliye sırasında rüzgar, yağmur, moloz vb.


Aracınız yeniyse veya pahalıysa ekteki ulaşım yöntemini kullanmanızı tavsiye ederim. Bir örnek eski model bir araba veya pahalı bir spor otomobil olabilir.


2. Nakliye Güzergahları


Evinize teslim edip edemediklerini araba nakliye şirketi ile kontrol etmeniz gerekebilir. Bazı nakliye şirketleri, yalnızca büyük şehirlere ve belirli teslim alma konumlarına teslimat yapar, bunun ardından arabayı teslim almak için oraya gitmeniz beklenir.


Diğer araba nakliye şirketleri, onu evinize göndermek için ek bir ücret talep edecektir. Bu nedenle, nakliye düzenlemesini elden önce şirkete danışmanız önemlidir.


3. Araba Muayenesi


Çoğu araba nakliye şirketi, araba sevk edilmeden önce ve sonra bir araba muayene kontrol listesine sahip olacaktır. Bu kontrol listesini gözden geçirmek ve göndermeden önce arabanızın durumunun doğru bir şekilde kontrol edildiğinden emin olmak istiyorsunuz.


Arabanızda herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol etmek için gönderildikten sonra arabayı incelemek için zaman ayırabilirsiniz.


5. Araç Nakliye Sigortası


Aracınızdaki nakliye sigortası kapsamı ve ilgili maliyet hakkında araç nakliye şirketlerine danışabilirsiniz. Çoğu araba nakliye şirketi, toplam nakliye maliyetine sigortayı dahil eder, ancak bazıları içermez ve ek bir ücret talep edecektir. Bu nedenle, sigorta kapsamını ve gerekirse maliyeti bildiğinizden emin olun.