Ebay Motors'da Araba Satın Almak İçin 5 İpucu


ebay motorları



Makale Gövdesi:

eBay Motors'da araba satın almanın, sizin belirleyeceğiniz bir fiyat, daha düşük sigorta ve tam ödeme yaparsanız her ay bir araba ödemesinin olmaması da dahil olmak üzere birçok müthiş faydası vardır. Yakın gelecekte eBay Motors'dan kullanılmış araba satın almayı planlıyorsanız, yeni sürüşünüze giden yolun sorunsuz olduğundan emin olmak için birkaç ipucu.


eBay Motors'dan Araba Satın Alma İpucu #1

Belirli bir kullanılmış araca karar vermeden önce yerel otomobil sigorta acentenize danışın. Araba sigortasının maliyeti önemli bir belirleyici faktörse, SUV'ların bir arabadan daha pahalı olacağını bilmelisiniz. Bununla birlikte, ne olursa olsun, kullanılmış bir araba, aynı model ve markadan yeni bir arabadan daha uygun fiyatlı bir sigorta taşıyacaktır.


eBay Motors'dan Araba Satın Alma İpucu #2

Bir CarFax raporu isteyin. Bu bilgiler makul bir ücret karşılığında mevcuttur ve su basıp dolmadığı veya herhangi bir kazaya karışıp karışmadığı da dahil olmak üzere aracın geçmişine ilişkin bilgileri içerir. Ayrıca önceki sahiplerin sayısı ve unvanının net olup olmadığı da CarFax raporunda yer almalıdır.


eBay Motors İpucu # 3'te Araba Satın Alma

Kelly Blue Book ile arabanın değerini kontrol edin. Bu kaynak, yeni veya kullanılmış araba değerleri sağlama konusunda en güvenilir kaynaklardan biridir. Web sitesine belirli bilgileri girerek, otomobil alıcıları o otomobilin ne için satılması gerektiğini öğrenebilirler. Bu, potansiyel alıcıların iyi bir anlaşma yapıp yapmadıklarını anlamalarına yardımcı olabilir.


eBay Motors İpucu # 4'te Araba Satın Alma

Gaz kilometresini düşünün. Bir SUV, tipik olarak, kompakt bir arabadan daha fazla benzin kullanır; bu, yakıt maliyeti, satın alma işleminizde önemli bir belirleyici faktörse önemlidir.


eBay Motors'da Araba Satın Alma İpucu # 5

Mümkün olduğunca az kilometre ile kullanılmış bir araba seçin. Bu, aracın daha uzun ömürlü olduğu ve aşırı kullanılmadığı anlamına gelmelidir.


Son olarak, eBay Motors'dan araba satın alırken, seçtiğiniz otomobilin yaşam tarzınıza uygun olduğundan emin olun. Örneğin, bir aile bir minibüste veya SUV'de daha rahat olurken, bekar bir kişi veya evli bir çift kompakt bir arabadan tamamen memnun olabilir. eBay Motors'dan satın almayı düşünebileceğiniz bir otomobilin tasarımı, nihai olarak, kullanım amacınıza ve ailenizde aynı anda kaç tane otomobile bineceğinize bağlı olacaktır.