3M Şeffaf Sütyen - Ne büyük buluş!


Makale Gövdesi:

3 metrelik şeffaf sütyen, sahip olduğu değerli eşyaya gerçek bir arkadaş gibi davranan her araba sever için harika bir buluş. Bir erkeğin en iyi arkadaşı her zaman aile köpeği değildir. Bazen bir araba harika bir evcil hayvanın yerini alabilir ve en sevdiğiniz otomobildeki o ilk çizik veya göçüğü görmekten daha fazla acı veren hiçbir şey yoktur.


Ancak geleneksel koruyucu sütyenler, yatırımlarını korumak isteyen araç sahipleri için pek cazip bir seçenek değil.


Geleneksel koruyucu kaplama ile ilgili sorun, sadece muhteşem makineyi kaplamasından kaynaklanmaktadır. Hiçbir gerçek araba tutkunu, değerli otomobilini lastik gibi bir yüzeyin altına saklamak istemez. Koruyucu bir katmanla örtmek için mükemmel bitiş için çok para harcamak istemiyor. Ne yazık ki, birçok araç sahibi, talaşlar ve sıyrıklar arasında veya bitişi gizleme arasında seçim yapmak zorunda kaldı.


Artık değil. Bir otomobil tutkunu, otomobilin bitişi ile unsurlar arasında renksiz bir bariyer oluşturarak otomobili koruyan 3 metrelik şeffaf bir sütyen tercih edebilir. 3m şeffaf sutyen, kelimenin tam anlamıyla otomobilin dışına boyanmış koruyucu bir filmdir. Bu ürün, genellikle bir çakıl taşının paha biçilmez nesnelerine yaklaştığını düşünerek sinen araç sahiplerinin kamyonlarında, arabalarında ve kamyonetlerinde kullanılır.


3m şeffaf sütyen ayrıca farları korumak için de kullanılır. Koruyucu tabaka genellikle aracın ön kısmına ve farların camlarına uygulanır. Bu malzemenin güzelliği, neredeyse algılanamaz olmasıdır. Aracın orijinal tasarımı hiçbir şekilde değiştirilmemiştir. Araç sahibi, aracının orijinal haliyle keyfini çıkarma lüksüne sahipken, aracın korunduğunu bilmenin verdiği huzura sahiptir.


Bazıları, ürünün gerçekten geleneksel koruyucu kılıf kadar etkili olup olmadığını merak edebilir. 3m şeffaf sutyen, aracı ufalanmaya karşı koruyacaktır. Malzeme orijinal olarak uçak pervanelerinde ufalanmalarını önlemek için kullanılmak üzere tasarlandı. Malzemenin araçlarda ufalanmayı önlemede de etkili olacağı kesin.


Diğer bir endişe de 3m şeffaf sütyenin netliğinin kalitesidir. Gerçekten ne kadar net? Ürünün üreticisi, aracın rengi çok beyaz olmadıkça malzemenin neredeyse tespit edilemediğini iddia ediyor. Şeffaf kaplama, çok yakınken sade beyaz bir arabada hafifçe görülebilir ancak uzaktan algılanamaz. 3m şeffaf sutyenin durduğu yerde silik bir çizgi göreceksiniz ama bu çirkin bir böcek kalkanı veya boya parçalarından daha iyidir.