Bir Tonneau Kılıfına İhtiyaç Duymanız İçin 4 Neden


Makale Gövdesi:

Kamyonetinize kaliteli bir tonaj kapağı takmak, yalnızca kamyonunuzun görünümünü ve değerini artırabilecek harika bir fikirdir. Biraz para harcayabilir ve bir muşambadan daha iyi görünmeyen bir kılıf alabilir veya çok para ödeyip gerçekten bir açıklama yapan bir tonneau kılıfı alabilirsiniz. Çoğu tüketicinin alışveriş yaptığı orta alanda, sağlam, uzun ömürlü ve göz alıcı birkaç makul fiyatlı tasarımdan fazlasını bulabilirsiniz. Bazı kapaklar düşük oranlı görünüyor - ve öyleler, diğerleri ise pahalı görünüyor - ama gerçekten değiller. Çoğunlukla yumuşak tavanlı bir tonneau kapağı için sert tavanlı bir kapaktan daha az ödersiniz, bu nedenle hangi kapağı seçeceğiniz kişisel zevk meselesi haline gelir.


<b>Bakımı basit</b> Kamyonunuzu yıkama şekliniz, bagaj kapağınızı temizleme şeklinizdir: sadece üzerinde bir araba lastiği veya gösterge paneli temizleme maddesi kullanmamaya dikkat edin. Kapağınızı en iyi şekilde nasıl koruyacağınız konusunda üreticinin tavsiyesine uymanız yeterlidir. Herhangi bir oto tedarik perakendecisinin çoğu, bir tonneau kapağını korumak için açıkça geliştirilmiş ürünleri stoklamalıdır.


<b>Eşyalarınız için güvenli</b> Kamyon kasasında düzenli olarak değerli mallar taşıyorsanız, kilitli, sert kabuklu bir kasa satın almayı düşünün. Truxedo veya Extang tarafından yapılanlar gibi kapaklar, güvenlik gereksinimleriniz göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır ve meraklı gözlerin kamyonunuzun arkasında ne olduğunu görmesini engeller.


<b>Kamyonunuzun toplam değerini artırın</b> Kamyonunuzun en iyi şekilde görünmesini ve çalışmasını sağlarsanız, birinci sınıf bir tonneau kapağı yalnızca kamyonunuzun değerini artırır. Kamyonunuzu satma zamanı geldiğinde, daha iyi bir satış fiyatına hükmedebilmeniz gerekir.


<b>Benzinden tasarruf edin</b> Günümüzün yüksek benzin fiyatları, yakıt tüketiminden tasarruf etmenin yenilikçi yollarını düşünmeniz gerektiği anlamına geliyor. Makul bir tasarruf elde etmenin bir yolu - %10-15 kadar - bir tonneau kapağı taktırmaktır. Bir tonneau kapağı yerinde olduğunda, rüzgar direnci önemli ölçüde azalır: Kamyonunuzdaki sürtünme ne kadar az olursa, yakıt ekonominiz o kadar iyi olur.


Çoğu tonneau kılıfı, sizin için yeterli olması gereken bir yıllık sınırlı garanti ile gelir. Saygın bir çevrimiçi otomobil parçaları toptancısı size çeşitli ürün teklifleri, bakım ve bakım talimatları, fiyatlar, nakliye ve taşıma bilgileri ve daha fazlası hakkında ayrıntılı bilgi verebilir.