Kasko Şirketlerini Değiştirmeden Önce 3 Uyarı


Anahtar Kelimeler:

en iyi araba sigortası fiyatları çevrimiçi, en iyi maliyetli araba sigortası, ucuz araba sigortası, en ucuz araba sigortası



Makale Gövdesi:

Hepimiz, başka bir şirkete geçerek otomobil sigortamızdan ne kadar tasarruf edebileceğimizi söyleyen reklamlar, e-postalar, reklamlar ve reklam panolarıyla bombalandık. Rekabetçi bir sektör. Sırf başka bir şirketin daha iyi bir fiyat sunması, sigortanızı arayıp iptal etmek ve geçiş yapmak için acele etmeniz gerektiği anlamına gelmez. Yapmadan önce emin olmanız gereken birkaç şey var.


Otomobil sigortanızı başka bir şirkete geçirmeden önce dikkat etmeniz gereken birkaç şey var.


Uzun yıllardır bir şirkette çalışıyorsanız ve ilk kazanızı ortadan kaldıran bir kredi sunuyorlarsa, kalmak veya diğer şirketin buna uyup uymadığını görmek isteyebilirsiniz. Bazen buna iyi bir sürücü indirimi veya uzun ömür indirimi veya kaza affı denir. Şirket, sahip olduğunuz ilk kazadan feragat ederek sadakatiniz için sizi ödüllendirir.


Bu indirim oldukça önemli olabilir. Çoğu kaza oranınızı 3 yıl boyunca %40 oranında artırabileceğinden, bu 3 yıllık dönemde potansiyel tasarruf birkaç yüz dolar olabilir. Ancak şirket değiştirdiğinizde, biriktirdiğiniz bu krediyi kaybedersiniz. Bu yeni şirketle bir kaza geçirirseniz, oranlarınızın %40 arttığını görerek o kazayı affetmediğiniz için ne kadar pişman olacaksınız?


Dikkate alınması gereken bir diğer şey de, geçiş yaptığınız şirketin, işinizi almak için ilk 6 ay için size sadece bir teaser oranı sunmadığından ve 6 ay sonra sizi defterlerine geçirdikten sonra sizi yükseltmediğinden emin olmaktır. . Otomobil sigortası karlı bir sektör olduğundan, şirketler geçiş yapmanızı sağlamak için size düşük bir oran teklif edebilir ve daha sonra, bir kez size sahip olduklarında yenilemede oranlarınızı artırabilirler. Yeni şirketin teklif ettiği oran gerçek olamayacak kadar iyi görünüyorsa, daha fazla araştırma yapın. Sigorta forumlarına göz atın veya Google'da "XYZ sigorta + İncelemeler"i arayın.


Gizli ücretlere dikkat edin. Bu sizi şaşırtabilecek biri. Bazı şirketler, aylık ödemeler için sizden ücret alır - genellikle ayda 3-5 dolar. Bir yıl boyunca 36-60 $ 'a çıkıyor. Bu ücret, potansiyel tasarruflarınızdan büyük bir pay alabilir, bu yüzden karşılaştırdığınız oranları hesaba kattığınızdan emin olun. Geçiş yaptığınızda gerçekten para biriktirdiğinizden emin olun.


Araba sigortası için alışveriş yaparken akılda tutulması gereken diğer iki şey, yeni şirketin web sitesi ve çalışma saatleridir. Onların saatlerinin sizin saatlerinizle birlikte çalıştığından emin olun. Sadece 8-5 arası açıklarsa ve 8-5 çalışıyorsanız, bir sorunuz olduğunda veya talepte bulunmanız gerektiğinde onları ne zaman arayabilirsiniz? Tüm işinizi çevrimiçi yapıyorsanız, baktığınız şirketin size günün 24 saati yardımcı olabilecek yetenekli bir web sitesine sahip olduğundan emin olmak istersiniz.


Çevrenizde trafik sigortası alışverişi yaparak tasarruf edebilirsiniz. Baktığınız anlaşmanın gerçekten harika olduğundan emin olmak için bahsettiğim şeyleri aklınızda tuttuğunuzdan emin olun.