SUV Sahipleri Pompadan Tasarruf Ediyor



Makale Gövdesi:

İşte yılın en iyi otomotiv trendlerinden bazılarına hızlı bir bakış.


Özellikle artan gaz fiyatlarıyla birlikte, daha fazla yakıt verimliliği kesinlikle listenin başında yer alıyor. Ülkenin dört bir yanındaki sürücüler, pompadaki her kuruşunu en üst düzeye çıkarmanın yollarını arıyor. Bazıları için bu, agresif sürüş, hızlanma, ani hızlanma ve fren yapmaktan kaçınmak anlamına gelir. Otoyolda bu, yakıt tüketiminizi yüzde 33 oranında azaltabilir.


Diğerleri, bir sedanın yol tutuşu ve performansını bir SUV'un sağlamlığı ve gücüyle bir araya getirmenin yanı sıra yakıt tasarrufu da sağlamanın yollarını arıyor.


Bu araçların çoklu veya "crossover" performans özelliklerine ve çok fazla gaz yakmamalarına bağlı olarak, bu tür araçların satışları geleneksel SUV'ların önüne geçiyor. Mercedes R Class ve Cadillac SRX gibi crossover'larla hala eşya taşıyabilirsiniz, ancak daha araba benzeri bir sürüş ve stille.


Neyse ki, dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden biri, bu crossover araçlar için özel olarak tasarlanmış yeni bir dört mevsim lastiği piyasaya sürdü. Michelin Latitude Tour HP, sürücülerin aracın kendisinden beklediği performansı karşılar ve sunar.


Michelin Americas Küçük Lastikler'den Parmeet Grover, "Michelin'in Latitude Tour HP lastiği, suda kızaklamaya karşı direnç gösterirken, gürültüyü azaltır ve diş ömrünü artırırken, çekiş ve yol tutuşunu optimize etmek için tasarlanmıştır" dedi. "Lastiğin tüm tasarım öğeleri bir araya getirildiğinde, aracın yakıt verimliliğini artırmaya yardımcı oluyorlar ve sürücülerin bir dizi lastiğin ömrü boyunca yakıt maliyetlerinde 100 dolardan fazla tasarruf sağlayabiliyor."


Maksimum yol tutuşu sağlamak için bu lastikler, olağanüstü kontrol ve yol tutuşu ile ıslak ve karlı koşullarda sürücülere daha iyi kontrol ve yol tutuşu sağlamak için sırtını yerinde kilitleyen bir teknolojiye sahiptir.


Geçit satın alan birçok sürücü arazide çok fazla görev görmeyi beklemediğinden, yeni Latitude Tour HP, çukurlar ve bordürler gibi kentsel tehlikelere karşı gönül rahatlığı sağlamak için takviyeye en çok ihtiyaç duyulan alanlarda "kurşun geçirmez" malzemeye sahiptir.


Grover, "Bir crossover satın almak veya mevcut aracınız için yeni lastikler arıyorsanız, aracınızın tam olarak ihtiyaç duyduğu şeyi sağlayacak lastiği arayın" dedi.