6 Otomobil Aksesuarlarında Bulunması Gerekenler


Makale Gövdesi:

Yeni bir araba satın almak, çok az kişinin unutacağı bir deneyimdir: Koku, bozulmamış iç mekan ve kusursuz sürüş, yeni araç sahiplerinin keyif aldığı şeylerden bazılarıdır. Yine de, en pahalı arabalar bile ne kadar iyi donanımlı olabilseler de, çoğu zaman galeriden birkaç aksesuar eksik olarak çıkıyorlar. Hayır, çalınmadılar; bunun yerine, tuhaf bir nedenle bu "olması gereken" aksesuarlar satışa dahil edilmedi. Her araçta olması gereken altı aksesuara bir göz atalım.


Paspaslar – Åžaka yapıyor olmalısınız… paspas yok mu?! Garip bir ÅŸekilde, paspaslar genellikle hiçbir satışa dahil olmayan ana aksesuardır. Bunun yerine, sürücü için atılabilir bir kağıt sayfası alırsınız. Yer paspasları olmadan, iç mekanın kısa sürede kirleneceÄŸine bahse girebilirsiniz. Daha da kötüsü, çok uzun süre beklerseniz halılarınız zarar görebilir, bu da özellikle aracınızı kiralarsanız sizin için kötü bir haberdir. Hasarlı otomotiv halılarını deÄŸiÅŸtirmenin fiyatını görene kadar bekleyin!


Kargo gömlekleri – İç kısım gibi, otomobilin bagaj alanı da kire, döküntüye, çamura, elementlere ve daha fazlasına maruz kalır. Bazı otomobil üreticileri yıllar içinde akıllıca davrandılar ve kargo astarlarını standart ekipman olarak dahil ederken, diÄŸerleri kargo astarını alıcılar için pahalı bir ek, satış sonrası aksesuar haline getirdi.


Böcek kalkanları - Nemli bir iklimde yaşıyorsanız, bir böcek kalkanı şarttır. Hiçbir otomobil üreticisi standart donanım olarak sunmaz; Kaputunuzu ve ön camınızı korumak istiyorsanız, bir böcek kalkanı şarttır. Ayrıca hata saptırıcılar olarak pazarlanmaktadır.


Araba sutyeni - Elbette, şıklar, ancak bir araba sutyeni bundan çok daha fazlası. Izgaranıza ve kaputunuzun ön kısmına koruma sağlayan bir araba sutyeni, yoldan çıkan döküntülerin yönünü değiştirmeye yardımcı olabilir. Eyaletler arası yollarımızı geçerken kim böyle bir sorunla karşılaşmadı?


Fren toz siperleri – Hayır, bir toz siperi ile ilgili bir güvenlik yönü yoktur, ancak mantıklı olmalarının kesinlikle estetik nedenleri vardır. Lastikleriniz ve jantlarınız için çok para harcadınız, o halde neden arabanızın harika görünmesini saÄŸlamak için haftalık temizlik zahmetine giresiniz? Toz kalkanları, gerçekten yapmak istediÄŸiniz ÅŸeyi yapabilmeniz için tozu sınırlar: sürüş.


Araba örtüsü - Arabanızı ister garajda tutun ister dışarıda bırakın, aracınızın yüzeyini korumak için bir araba kılıfı çok önemlidir. Kapalı hava kirliliği ve toz, garajlı bir araca zarar verebilir; güneş ışınları, nem, kuş pisliği, rüzgar ve küçük darbeler maruz kalan araçlara zarar verebilir. 200 dolardan daha az bir fiyata, arabanızın çok ihtiyaç duyduğu korumayı sağlayacak dört katmanlı, nefes alabilen bir araba kılıfı satın alabilirsiniz.


Yani, işte buradasın. Her araç için altı temel otomobil aksesuarı. Bayinizin satıştan sonra bunları eklemesine izin verirseniz, her aksesuar için bir para ödersiniz, o halde neden arabanız için ihtiyacınız olan her şeyi daha ucuza bulmak için Car Stuff ile çevrimiçi alışveriş yapmayasınız?